Houd jij van onverwachte verrassingen?

Dan heeft projectkoor Festina Lente er direct één voor jou.

Dit is jouw kans om je muzikale handigheid verder te ontwikkelen!

Volg je intuïtie, pak je kans en meld je direct aan

Zo vader, zo zoon

Festina Lente biedt jonge zangers een aantrekkelijke kans om hun muzikale horizon te verbreden. Je zingt mee in het project ‘Zo Vader, Zo Zoon’ met muziek van Alessandro Scarlatti (1660-1725) en Domenico Scarlatti (1685-1757). Maria staat centraal in deze muziek.

Wat is er leuker dan zangers en publiek kennis te laten maken met de muziek van vader en zoon Scarlatti, Italiaanse componisten van rond 1700. Deze muziek is voor zangers van nu een uitdaging door de zelfstandigheid van de stemmen. Het 10-stemming Stabat Mater is de centrale compositie; qua complexiteit is dit stuk te vergelijken met het spelen van tien simultane schaakpartijen. Dit project mondt uit in een try-out en twee concerten in februari 2019.

Festina Lente werkt met zangers die de fijne kneepjes hiervan beheersen, en biedt nu de kans aan een aantal (jonge) zangers, met name sopranen en tenoren, zich hierbij aan te sluiten.

We verwachten dat je redelijk van blad kan zingen en zelfstandig je partij kunt instuderen. Onze dirigent wil graag kennis met je maken om te bepalen of je stem in de koorklank past.

Projectkoor Festina Lente

Festina Lente streeft naar grote muzikale kwaliteit, koorklank en expressie. Het koor richt zich op deelnemers uit de wijde omgeving van Arnhem. Er wordt onder leiding van Dirkjan Horringa op zondagavond in Arnhem gerepeteerd. Binnen diverse projecten wordt samenwerking gezocht met andere kunstdisciplines.

Wat bieden wij?

 

Neem voor opgave en/of meer informatie contact op met:
Annemieke Zwanenburg | 0647 234 967 | annemieke.zwanenburg@gmail.com