zaterdag 23 juni | 16:00 uur
Culemborg, Synagoge, Jodenkerkstraat 5

2018-06-23-TV-flyer-Purcell.jpg

Trajecti Voces o.l.v. Dirkjan Horringa
m.m.v. Jaap Jan Steensma, clavecimbel en Patrick Vercammen, barokcello

Purcell!

Trajecti Voces zingt in kleine bezetting wereldlijke muziek van Henry Purcell. Die bestaat uit catches (geraffineerde canons met vaak dubbelzinnige en boertige teksten), songs (sololiederen, duetten en enkele trio’s met basso continuo, gecomponeerd voor het theater), odes (composities voor hof-gelegenheden, zoals O dive custos Auriacae domus, een prachtige ode op de dood van Queen Mary) en opera-koren. Alle zangers samen bundelen hun krachten in een paar delen uit de semi-opera Dioclesian. Met begeleiding van een basso continuo bestaande uit clavecimbel en barokcello.

vrijwillige bijdrage | Reserveren: via de site (klik op de titel van dit bericht)

zondag 24 juni | 14:30 uur
Amersfoort, Lutherse Kerk, Langestraat 61

2018-06-24_AC_Sehnsucht.jpg

Amer Consort o.l.v. Dirkjan Horringa
m.m.v. Irina Parfenova, piano

Sehnsucht

eenmalig zomerconcert in hartje centrum in de Lutherse kerk ” De Amersfoortse Zwaan” aan de Langestraat 61 in Amersfoort.
Mooi concert met een hapje en een drankje! Thema: Duitse Romantische liederen van Schubert, Mendelssohn, Rheinberger, Haydn e.a. in zowel gehele koorbezetting als in duet, (dubbel)kwartet en trio bezetting.

incl. 1 consumptie € 10, tot 18 jaar € 5. Tarieven aan de zaal (er is maar een beperkt aantal plaatsen): € 12 / € 6 | Reserveren: via de site (klik op de naam van het ensemble)